FAQs

Klik op de Catwalk Junkie item waar je interesse in hebt om alle productdetails te bekijken, van style notes en materiaalgebruik tot pasvorm. Onze maattabel helpt je daarnaast om de beste maat voor jou te vinden. Mocht dit je vraag niet helemaal beantwoorden, stuur dan een e-mail naar catwalkjunkie@uspfashion.com 

We vullen zelden producten aan, maar in sommige gevallen kunnen we kijken of een van onze verkooppunten het artikel nog heeft. Stuur een e-mail naar catwalkjunkie@uspfashion.com met een beschrijving of foto van de Catwalk Junkie stijl die je graag aan je garderobe wilt toevoegen, evenals de gewenste maat en kleur. We zullen je laten weten wat de mogelijkheden zijn voor de stijl(en) waar je naar op zoek bent. 

Sneller dan je denkt! Bijna elke maand komt er een gloednieuwe Catwalk Junkie collectie uit, dus neem geregeld een kijkje op onze website. Je kunt je daarnaast aanmelden voor onze nieuwsbrief en ons volgen op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe collecties en stijlen.

Het wijzigen van je wachtwoord is supermakkelijk. Ga naar onze website, klik op log in en selecteer ‘forgot your password?’. Voer jouw e-mailadres in en het nieuwe wachtwoord wordt naar je gemaild. Je kunt het vervolgens zelf wijzigen door in te loggen op jouw account.

Kan ik mijn adres wijzigen?

Uiteraard! Je kunt jouw factuur- en of afleveradres rechtstreeks vanuit jouw persoonlijke Catwalk Junkie account bijwerken. Hou er wel rekening mee dat dit geen invloed heeft op bestellingen die al verwerkt en/of verzonden zijn.

Use this text to share the answer to the question with your customers.

Use this text to share the answer to the question with your customers.

Use this text to share the answer to the question with your customers.