The Jeans you want to live in

De perfecte pasvorm voor elke vrouw 

“We hebben 3 soorten CJ Jeans ontworpen: Loose, Flare en Slim. Onze missie was om de perfecte pasvorm te creëren voor elke vrouw. Een jeans die je het liefst elke dag aan wilt trekken, die met je meebeweegt, die comfortabel is, flatteus én stijlvol, om op eindeloze manieren te combineren met je garderobe – kortom, een jeans waar je echt blij van wordt, een jeans waarin je leeft!"

Marieke Willemars,
Founder & Designer Catwalk Junkie.

Behind the CJ Jeans

Neem een kijkje achter het ontwerpproces van onze nieuwe CJ Jeans lijn, in ons interview met Marta Clotet – Designer & Product Developer Catwalk Junkie. 

Loose Fit

Onze Loose Fit is waar ultiem comfort én stijl hand in hand gaan. Je go-to jeans, flatteus voor elk figuur, voor elke dag en makkelijk te combineren.

Deze Jeans heeft een losvallende fit en extra lange, rechte wijden pijpen met een rauwe onafgewerkte zoom, zodat je de broek zelf gemakkelijk op de juiste lengte kunt afknippen.

Flare Fit

Onze Flare is een favoriete, tijdloze klassieker die je vrouwelijke silhouet verlengt.

Deze Jeans heeft extra lange flared pijpen met een rauwe onafgewerkte zoom, zodat je de broek zelf gemakkelijk op de juiste lengte kunt afknippen. 

Slim Fit

Onze Slim fit is een all-time curve hugging klassieker die met je meebeweegt op elk moment van de dag – een comfortabele jeans die nooit uit de mode raakt.

Deze Jeans valt op de enkel en is in twee lengtematen verkrijgbaar.

Tijdloos design


We hebben onze CJ Jeans zorgvuldig ontworpen met ons team in onze ontwerpstudio in Amsterdam. Als echte denim liefhebbers wilden wij dicht bij de authentieke jeans blijven – niet te veel franjes, onnodige details en vooral kiezen voor de juiste hoogwaardige, comfortabele en duurzame materialen.

We streefden naar de perfecte wassing en kleur van de jeans – zodat ze makkelijk te combineren zijn. Kortom, er is niks wat je er niet op kunt dragen! Er is veel liefde en aandacht gegaan om deze juiste kleuren te bereiken. We hebben een hoop samples vanuit de fabriek ontvangen om uiteindelijk tot de perfecte wassingen te komen. We zijn erg trots op het eindresultaat!

Zelf op maat maken 

De zoom van de Loose Fit en de Flare Fit zijn onafgewerkt, zodat je de jeans op jouw eigen maat kunt afknippen of juist lang kunt laten wanneer je de jeans met hakken draagt. 

Check onze tutorial op Instagram hoe je de jeans gemakkelijk kunt afknippen.

check onze tutorial

99% Katoen
1% elastaan


Onze jeans betaat uit 99% katoen –waarvan 51% gerecycled katoen- en 1% elastaan ​​voor dat beetje stretch en extra comfort. We zochten naar de ultieme balans tussen een comfortabele stretch én daarbij de authentieke tijdloosheid van het denim te behouden. 

Ontdek jouw favoriete CJ Jeans